Home / Galleri / Billedgalleri fra Food Festivalen 2013
  • Danske Fiskeres PO havde fokus på trawlfanget fisk og skaldyr på Food Festival 2013

  • Publikum stod gerne i kø for at få en bid jomfruhummer fanget i trawl i Kattegat

  • Mørksej er måske ikke så kendt på de danske spiseborde, men det bliver der lavet om på nu

  • Stegt mørksej med bløde løg var en positiv overraskelse for mange gæster på Food Festivalen

  • Der var stor interesse for at få mere at vide om, de arter danske fiskere fanger i deres trawl

  • Rødspætter var på menuen om søndagen

  • Der skulle skæres mere end firetusinde rødspættefiletter til de mange gæster

  • Skuespilleren Marting Brygmann forsøgte at lære "Niller", der er formand for Hirtshals Fiskeriforening, hvordan man laver stegt rødspætte

  • Der var kø hele weekenden, da der blev uddelt smagsprøver til Food Festival i Aarhus.

Billedgalleri fra Food Festivalen 2013

Danske Fiskeres Producent Organisation var i dagene den 6. til den 8. september på plads ved årets Food Festival i Århus. Her fik tusinder af gæster information om, hvordan danske fiskere fanger fisk til forbrugeren i trawl. Informationerne blev krydret med forskellige smagsprøver med friske kvalitetsråvarer fanget i trawl af danske fiskere. Publikum fik mulighed for at smage mangfoldigheden af  dansk trawlfiskeri i løbet af de tre dage, hvor der blev budt på rejer, jomfruhummer, mørksej og rødspætte. Bedømt på publikums reaktioner, var retterne med de danske fisk og skaldyr en stor succes. Mere end 10.000 smagsprøver blev da også fortæret under Food Festivalen.

About Lars Gammelgaard

Journalist/kommunikationsmedarbejder | Tlf. 76 10 96 66 | Mobil 30 58 33 55