Home / Danmarks Fiskeriforening søger journalist

Danmarks Fiskeriforening søger journalist

JOBBET ER BESAT

Er du frisk på at arbejde for et stolt erhverv?

Kan du skrive levende og trives med en uforudsigelig hverdag, så kan du blive den nye journalist hos Danmarks Fiskeriforening PO.

Danmarks Fiskeriforening PO er hovedorganisationen for dansk erhvervsfiskeri og organiserer fartøjsejere, skippere og mandskab på godt 750 små og store fiskefartøjer fordelt over hele landet.

Til besættelse af journaliststilling leder vi efter en selvstændig og engageret medarbejder, der ikke går af vejen for at tage sin del af læsset og skrive de store og små historier til foreningens kommunikationsplatforme, herunder Fiskeritidende, og som samtidig kan være med til at udvikle foreningens strategier og drive aktiviteteter på kommunikationsområdet.

Du skal særligt arbejde med at løfte og udvikle foreningens aktiviteter på de sociale medier – det gælder både som den solide praktiker som det gælder strategisk i forhold til foreningens digitale interesse-varetagelse.

Vi forventer, at du har en kommunikationsfaglig eller samfundsvidenskabelig uddannelse. Vi ser gerne, at du har et par års erhvervserfaring, fx med redaktionelt arbejde, men vi lægger først og fremmest vægt på, at du mestrer de sociale medier og er en skarp kommunikator.

Stillingen er placeret på foreningens kontor i Taulov, Fredericia.

Du vil indgå i foreningens kommunikationsenhed og dit arbejde kommer til at foregå i tæt dialog med både foreningens medarbejdere, medlemmer, bestyrelse, og eksterne samarbejdspartnere.

Tiltrædelse er hurtigst muligt og løn er efter aftale.

Spørgsmål til stillingen kan rettes til:
Underdirektør for Kommunikation og Fiskeripolitik
Kenn Skau Fischer
51 19 95 37
ksf@dkfisk.dk

Ansøgninger sendes til:
mail@dkfisk.dk
med ”Ansøgning – journalist DFPO” i emnefeltet.

Vi skal have din ansøgning senest mandag 8. januar 2018 kl. 12.00