Home / DanFish 2013 / Forberedelserne starter allerede to år før

Forberedelserne starter allerede to år før

– Allerede under messen i 2011 bookede vi hotelværelser og standpladser til årets DanFish messe. Så vi er tidligt ude, når vi forbereder os til messen, fortæller Gitte Kronbøge fra West Diesel Engineering A/S. Hun sidder med en større logistikopgave, der skal løses, når der står DanFish messe i kalenderen.

– I det tidlige forår får vi blandt andet lavet plancher og brochurer, og finder ud af med producenterne, hvilke produkter og nyheder vi skal have med på messen, siger Gitte Kronbøge, der efterfølgende sender invitationer ud til kunderne, og får lavet annoncer og salgsmateriale. Gitte Kronbøge står også for at lave en tegning over, hvordan de to stande West Diesel Engineering A/S har på messen skal se ud.

– Det er jo dyre kvadratmeter, så de skal udnyttes optimalt, så produkterne kommer til at præsenterer sig bedst muligt, siger Gitte Kronbøge, der også på standen skal finde plads til et barområde, hvor man kan snakke mere uformelt med kunderne. Men forberedelserne inden messen stopper ikke her. Gitte Kronbøge skal også have styr på at få de motorer og andre produkter, der skal med på messen, fragtet til Aalborg og få dem placeret på standen. De avancerede motorer kommer ikke alene. De bliver ledsaget af en række specialister.

– Vi skal også have styr på de folk, der kommer fra producenterne og er på vores stand. De kommer fra blandt andet Italien, Frankrig og Holland, siger Gitte Kronbøge, der også skal koordinere sin egen bemandingen på messen, hvor West Diesel Engineering A/S hele tiden har mindst fire mand klar til at tage i mod kunderne. Fredag aften skal det hele pakkes ned igen, og her er det langt fra sikkert, at motorerne skal retur til Esbjerg.

– Nogen er solgt, og skal ud til kunden. Faktisk er en Mitsubishi motor, vi udstiller, allerede solgt inden messen, konstaterer Gitte Kronbøge.

About Kim Vejrup

Kommunikationschef i Danmarks Fiskeriforening kv@dkfisk / (0045) 2019 4678