Home / Indland / Kystfiskerne har valgt deres udvalg

Kystfiskerne har valgt deres udvalg

Niels Bjerregaard Pedersen blev som én af fem genvalgt til Kystfiskerudvalget.

Niels Bjerregaard Pedersen blev som én af fem genvalgt til Kystfiskerudvalget.

Valget til det nye Kystfiskerudvalg er overstået, og der er nu sat navne på de syv, der for resten af 2013 skal udgøres Kystfiskerudvalget. Blandt de syv var der tale om genvalg for fem, mens der er to nyvalgte blandt medlemmerne af det nye Kystfiskerudvalg, fremgår det af en pressemeddelelse fra Kystfiskerkonsulent, Kurt Krogsgaard.

De nye er – fra Kreds Nord – Johan Jakobsen fra Ålbæk og fra Kreds Sydøst Område Sønderjylland, Steen Jensen fra Marstal. De erstatter Gert Olsen, Fjerritslev, fra Kreds Nord henholdsvis Jens Granlund, Rødekro, fra Kreds Sydøst Område Sønderjylland.

De fem der blev genvalgt er Niels Bjerregaard Pedersen, Hirtshals, fra Kreds Nord; Reinhardt Schmidt, Thyborøn, fra Kreds Vest; Allan Monrad, Glesborg, fra Kreds Sydøst Område Sydøstjylland; Søren Jacobsen, Hornbæk, fra Kreds Sydøst Område Sjælland / Småøer samt Lennart Christensen, Allinge, fra Kreds Sydøst Område Bornholm.

Der var kampvalg i fire af områderne, og her var valgdeltagelsen samlet på 79 procent. I de øvrige områder skete valget ud afstemning, og det nyvalgte Kystfiskerudvalg vil konstituere sig med formand og næstformand på det førstkommende møde.

About Kim Vejrup

Kommunikationschef i Danmarks Fiskeriforening kv@dkfisk / (0045) 2019 4678