Home / DanFish 2013 / Radioer under vand er et godt blikfang

Radioer under vand er et godt blikfang

Normalt er vand og elektronik en meget dårlig kombination. Derfor er det også et specielt syn på Polaris Electronics stand, at se to radioer fungerer helt nedsunket i vand.

– Det er et blikfang for de folk, som kommer forbi, og som får folk til at stoppe op, siger Keld Mørkholt Pedersen, der er sales manager hos Polaris Electronics. Han er godt tilfreds med den første dag på messen, hvor der ikke har været tid til at kede sig.

– Vi er kommet godt fra start. Der har været tryk på fra starten, siger Keld Mørkholt Pedersen, der mener, at vejret har stor betydning, selvom DanFish hovedsagligt er en indendørs messe.

– Når der er høj solskin og vindstille, er fiskerne på havet. I dag er det mere messevejr med lidt regn og rusk, siger Keld Mørkholt Pedersen. Han har på den første dag oplevet, at der er stor interesse for kommunikationsudstyr.

– Det er internet til søs, indrapportering med E-log, TV om bord, der har været en del  interesse for, siger Keld Mørkholt Pedersen. Hos Polaris Electronis oplever man også, at messen er blevet bredere, hvor det ikke længere kun er fiskere, der besøger messen.

– Vi har udover fiskere også mange gæster fra andre marine sektorer, men det er kun naturligt, for en radio i en fiskekutter er i dag den samme, som sider i et Maersk fartøj, siger Keld Mørkholt Pedersen.

 

About Kim Vejrup

Kommunikationschef i Danmarks Fiskeriforening kv@dkfisk / (0045) 2019 4678