Home / DanFish 2015 / Rødspættemaskine er solgt på DanFish

Rødspættemaskine er solgt på DanFish

I august måned var repræsentanter fra Danmarks Fiskeriforening PO i Holland for at besøge Jansen Techniek. Dengang blev han inviteret op til DanFish for at fortælle danske fiskere om rensemaskinerne til de rødspætter, der bare bliver flere og flere af.

På førstedagen af messen, hvor Jannes Jansen har haft en række aftaler, er det lykkes at få en aftale med dansk fisker i hus.

– Det er det tredje salg af en rødspætterensemaskine, siger Jannes Jansen.

De to foregående salg har været til de hollandsk ejede fartøjer, PD 147 og PD 43. At det første salg til en dansk skipper nu er i hus er ikke uventet. Interessen fra danske fiskere har været stor, og han nævner også at der ligger flere ordrer ude i fremtiden.

Udover salget af en rensemaskine benyttede Jannes Jansen også den første dag på DanFish International til at lede efter en forhandler af sin maskine. Og her har Jannes Jansen skabt en række kontakter, der efter messen skal følges op på.

Seminar torsdag formiddag på DanFish

Seminar torsdag formiddag på DanFish

Jansen Techniek er iøvrigt med på det seminar, som Danmarks Fiskeriforening PO, står for under DanFish-messen. Seminaret bliver afviklet fra 10.15 i Aalborg Kongres & Kultur Center. De øvrige deltagere er Leba Metaalbewerking og det danske firma Kroma.

About Kim Vejrup

Kommunikationschef i Danmarks Fiskeriforening kv@dkfisk / (0045) 2019 4678