Home / Havnenyt / Skagen Havn vil trække flere arbejdspladser til

Skagen Havn vil trække flere arbejdspladser til

Der skal sættes ekstra turbo på udviklingen på Skagen Havn. Havnen har i samarbejde med Erhvervshus Nord ansat den 38 årige Jesper Rulffs, der skal afdække såvel kortsigtede som langsigtede forretningsmuligheder for Skagen Havn. Planen er, at han skal igangsætte udviklingsaktiviteter i samarbejde med virksomhederne på havnen indenfor fiskeriet og det maritime spor.

– Jeg ser en stor styrke i at få tilknyttet en person, der kan få forretningsudviklingen på Skagen Havn op i et endnu højere gear. Samarbejdet med Erhvervshus Nord betyder, at Jesper får et bredt kendskab til erhvervssammensætningen i kommunen og ikke mindst bliver han fortrolig med kommunens vækstspor. Ligesom han får skabt et vigtigt erhvervsnetværk i Skagen, hvilket kommer både ham og Skagen Havn til gode i jobbet som forretningsudvikler, siger Willy Hansen, adm. direktør på Skagen Havn

I jobbet hos Erhvervshus Nord skal han udvikle og vedligeholde forretningsnære relationer til danske og udenlandske virksomheder inden for fiskeri og relateret erhverv som for eksempel maritim service og reparation i Skagen. På sigt skal han overgå til en fuldtidsstilling som forretningsudvikler på Skagen Havn.

Jesper Rulffs er 38 år, uddannet maskinmester og har arbejdet i 9 år med facility management. Herudover har Jesper arbejdet med teknisk salg til den maritime sektor, herunder salg til rederier som Mærsk, Hapag-Lloyd og Scandlines m.v. Senest har Jesper Rulffs fungeret som afdelingsleder for el og drift på Karstensens Skibsværft.

Jesper Rulffs er blevet ansat som erhvervskonsulent af Skagen Havn og Erhvervshus Nord. Målet er at overgå til en stilling som forretningsudvikler på Skagen Havn. Foto: Skagen Havn.

 

About Rene Dandanell

Redaktør Fiskeritidende | Tlf. 76 10 96 60 | Mobil 24 41 69 30