Fanger store fine jomfruhummere syd for Grenå

RS 73 Annika er på fiskeri efter jomfruhummer

Der er godt gang i det kystnære fiskeri efter jomfruhummere syd for Grenå.

Det fortæller Kim Petersen, der har RS 73 Annika.

– Jeg havde 60 kilo store hummere og 30 kilo små hummere i nat. Det har typisk ligget mellem 50 og 100 kilo i lang tid. Hummerne er store og fine, så fiskeriet er godt nok, og så har jeg alle mine dejlige kunder, som står på kajen og venter, når jeg kommer ind, siger han.

For Kim Petersen har stor succes med kajsalg og en Facebook-side med flere end 15.000 følgere, hvor han reklamerer for fiskeriet og kajsalget, som finder sted i Grenå.

– Det kunne ikke lade sig gøre, hvis ikke jeg havde min kone Vita til at hjælpe, for det er et kæmpe arbejde at styre siden og de mange henvendelser fra kunderne, siger han.

– Vi får rigtig mange positive tilbagemeldinger fra kunderne hver eneste dag. Det er dejligt. Det er det, der holder mig i gang, siger han.

Kim Petersen fisker efter både jomfruhummere og blandet fisk som rødspætter, skrubber, pighvar og søtunger.

– Fisk kan jeg ikke fange nok af. De bliver hurtigt udsolgt, siger han.

Hvis man vil følge med i Kim Petersens fiskeri og kajsalg, kan man gøre det på Facebook-siden RS 73 Annika – Bønnerup Strand.

Bundgarnsfiskere har genudsat tonsvis af stenbidere

Selv om de har begrænset deres fiskeri markant, har bundgarnsfiskere på Djursland måttet genudsætte meget store mængder stenbidere

Bundgarnsfiskere har genudsat tonsvis af stenbidere

Selv om de har begrænset deres fiskeri markant, har bundgarnsfiskere på Djursland måttet genudsætte meget...