Lederuddannelse: Du kan stadig nå at tilmelde dig

Kom med på lederuddannelse særligt for fiskere
af Line Dalgaard Jensen
12 sep 2019

Som skipper, reserveskipper, styrmand eller bedstemand er du ikke bare fisker. Du er leder med mange opgaver og ansvar – og heldigvis også hjælp at hente.

Du kan nemlig nu tilmelde dig en særlig lederuddannelse for fiskere. I efteråret starter et kursusforløb, som har fokus på fiskeri og ledelse. Bl.a. kan fiskerne opgradere deres lederevner, lære hvordan man får det bedste ud af besætningen og at fastholde, involvere og motivere medarbejderne.

- Kurset er for alle landets fiskere, som er interesseret i ledelse. Det er en udfordring med mange opgaver og ansvar at være fiskeskipper og styrmænd i dag, så det er et godt redskab at have i bagagen, siger Jan N. Hansen, formand for Hanstholm Fiskeriforening, som sammen med Thyborøn Havns Fiskeriforening og EUC Nordvest har udviklet uddannelsen.

I fiskeriforeningerne opfordrer man fiskerne til at tilmelde sig:

- Det er en god måde at udvikle sig på, især når man tænker på alle de krav, der er i dag. Som skipper skal du planlægge dit fiskeri - det er snart ved at være det mindste. Du skal også have styr på love og regler, gå i banken, og sørge for god stemning hos besætningen, forklarer Jan N. Hansen:

- Jeg er også sikker på, det vil kunne fremme generationsskifte og velvære ombord. Fartøjerne er blevet store virksomhed, som skal tænke strategier og planlægning.

Kurset varer otte dage, delt op på tre moduler. Først ”Ledelse og samarbejde” 28.-30. oktober, så ”Kommunikation som ledelsesværktøj” 4.-5. november og til sidst ”Medarbejderinvolvering i ledelse” 18.-20. november. Kurset afholdes i Thisted og Thyborøn, og koster 1520 kr.

Tilmeld dig nu

Vil du være med? Så tilmeld dig på EU Nordvest's hjemmeside www.kursuscentret.nu eller på tlf. 99191919

Læs mere om:

Flere Nyheder