Officiel åbning: Nyt kassevaskeri i Hirtshals

Det nye kassevaskeri i Hirtshals havde officiel åbning og omkring 60-70 mennesker var mødt op for at overvære åbningen og smage lidt godt fisk

– Vi vil fiskeriet, og vi støtter op om fiskeriet, så vi kan blive ved med at have et kattegatfiskeri, der lander kvalitetsfisk her i Hirtshals, lød det blandt andet fra bestyrelsesmedlem i Hirtshals Havn, Dan Andersen, da det 1000 kvadratmeter store, nye kassevaskeri i Hirtshals blev indviet med manér tirsdag eftermiddag, hvor 60-70 gæster var mødt frem til den officielle åbning.

– Så står vi her endelig. Dejligt. Jeg er overbevist om, at det bliver godt. Både for fiskeriet men også for hele Nordjylland, lød det blandt andet fra Niels Kr. Nielsen, formand for Hirtshals Fiskeriforening.

– Det er noget, vi har arbejdet på siden 2011, så det er dejligt, at det nu står klart. Mange tak til alle de involverede, kom det fra Jan Woller.

Efterfølgende havde Bent Kirk æren af at trykke på startknappen og sætte vaskeriet i gang.

Kassevaskeriet har en kapacitet på 800 fiskekasser i timen.

 

Formand for Grenaa Fiskeriforening: – Hvad er grunden til, at der ikke er fisk i de indre farvande?

I Grenaa Fiskeriforening mener formanden ikke, at man kan give trawlfiskerne skylden for at fiskene er forsvundet i de indre farvande

Formand for Grenaa Fiskeriforening: – Hvad er grunden til, at der ikke er fisk i de indre farvande?

I Grenaa Fiskeriforening mener formanden ikke, at man kan give trawlfiskerne skylden for at fiskene...