Officiel åbning: Nyt kassevaskeri i Hirtshals

Det nye kassevaskeri i Hirtshals havde officiel åbning og omkring 60-70 mennesker var mødt op for at overvære åbningen og smage lidt godt fisk
af Claus Kirkegaard
03 jul 2019

- Vi vil fiskeriet, og vi støtter op om fiskeriet, så vi kan blive ved med at have et kattegatfiskeri, der lander kvalitetsfisk her i Hirtshals, lød det blandt andet fra bestyrelsesmedlem i Hirtshals Havn, Dan Andersen, da det 1000 kvadratmeter store, nye kassevaskeri i Hirtshals blev indviet med manér tirsdag eftermiddag, hvor 60-70 gæster var mødt frem til den officielle åbning.

- Så står vi her endelig. Dejligt. Jeg er overbevist om, at det bliver godt. Både for fiskeriet men også for hele Nordjylland, lød det blandt andet fra Niels Kr. Nielsen, formand for Hirtshals Fiskeriforening.

- Det er noget, vi har arbejdet på siden 2011, så det er dejligt, at det nu står klart. Mange tak til alle de involverede, kom det fra Jan Woller.

Efterfølgende havde Bent Kirk æren af at trykke på startknappen og sætte vaskeriet i gang.

Kassevaskeriet har en kapacitet på 800 fiskekasser i timen.

 

Bent Kirk, direktør for Pack & Sea sætter anlægget i gang. Foto: Claus Kirkegaard
"Så står vi her endelig. Dejligt", lød det blandt andet fra Niller til åbning af det nye kassevaskeri i Hirtshals. Foto: Claus Kirkegaard
Kassevaskeriet har en kapacitet på 800 kasser i timen. Foto: Claus Kirkegaard

Flere Nyheder