Her er Årets Foto

Jesper Lorentsen vandt Årets Foto - eller rettere sagt Årets Fotos

Jesper Lorentsen fra Lemvig, der fisker med RI 527 Vibeke Bram, er om nogen en habil fiskeri-fotograf. Hans begejstring for at fange både solnedgange, livet ombord og den gode fangst med sit kamera vil ingen ende tage – og derfor løb han også med sejren for Årets Foto, som blev kåret til Fiskerikonferencen. 

Eller rettere sagt Årets Fotos. For juryen havde svært ved at vælge bare et af hans billeder. De havde snævret sig ned til tre skarpe fotos med hver deres karakteristika.

Det var fiskeriminister Mogens Jensen, som stod for overrækkelsen af prisen, og han pointerede, at det var billeder, der både var teknisk gode, samtidig de med at de viser glæden ved en god fangst, sammenhold i lasten og høj bølgegang.

Mere end 70 fotos var indsendt til dettes års konkurrencen. Tak for alle de indsendte fotos. Og husk du kan altid sende billeder til ft@dkfisk.dk

Danske fiskere tilfredse med kommende tobis-opgør mellem EU og Storbritannien

EU-Kommissionen indleder nu en sag imod Storbritannien efter Storbritanniens beslutning om at lukke for tobisfiskeri i britisk farvand. Den udvikling hilser Danmarks Fiskeriforening velkommen

Danske fiskere tilfredse med kommende tobis-opgør mellem EU og Storbritannien

EU-Kommissionen indleder nu en sag imod Storbritannien efter Storbritanniens beslutning om at lukke for tobisfiskeri...