Forbud mod kystfisker-rationsfiskeri af sild i østlige Østersø

Fiskeristyrelsen har udsendt følgende Bilag 6-meddelelse om forbud mod kystfisker-rationsfiskeri af sild i østlige Østersø (3DØ)

Fiskeristyrelsen har udsendt følgende Bilag 6-meddelelse om forbud mod kystfisker-rationsfiskeri af sild i østlige Østersø (3DØ):

Idet den afsatte mængde af sild til kystfisker-rationsfiskeri i østlige Østersø (3DØ) er opfisket, indføres der forbud mod fiskeri af sild i østlige Østersø (3DØ) på kystfisker-rationsvilkår licensliste nr. 1731 med virkning fra og med fredag den 3. april 2020.

Forbud mod at medbringe og lande sild fra østlige Østersø (3DØ) fisket på kystfisker-rationsvilkår træder i kraft med virkning fra og med søndag den 5. april 2020.

Denne meddelelse er udsendt efter reglerne i Miljø- og Fødevareministeriets bekendtgørelse nr. 1461 af 15. december 2019, § 2, jf. bilag 6 og træder i kraft den 3. april 2020 og er gældende til og med 31. december 2020 med mindre andet meddeles.”

TripleNine sætter rekord med historisk høj indtjening

Den internationale producent af fiskemel og fiskeolie, TripleNine, med hovedsæde i Esbjerg, har netop offentliggjort sit regnskab for 2023, og tallene taler deres tydelige...

TripleNine sætter rekord med historisk høj indtjening

Den internationale producent af fiskemel og fiskeolie, TripleNine, med hovedsæde i Esbjerg, har netop offentliggjort...