Thyborøn: Kun én kandidat til formandsposten

Thyborøn Havns Fiskeriforening skal vælge ny formand. Nuværende næstformand Alfred Fisker Hansen er den eneste, der er bragt i spil

Thyborøn Havns Fiskeriforening afholder den årlige generalforsamling fredag den 6. marts, og her skal der vælges ny formand, da formanden gennem 12 år, Kurt S. Madsen har valgt at trække sig tilbage.

Fredag den 21. februar var sidste frist for at fremsætte forslag om ny formand. Det står nu klart, at der kun er bragt en enkelt mand i spil. Alfred Fisker Hansen, som siden 2011 har været næstformand i foreningen og samtidig sidder i hovedbestyrelsen i Danmarks Fiskeriforening, skriver Lemvig Folkeblad.

Alfred Fisker Hansen er femte generation af en fiskerfamilie, der oprindeligt fiskede fra Hanstholm, men i 1996 kom til Thyborøn, hvor han tog hyre ombord på en båd, der fangede industrifisk.

Siden 2010 har han sammen med Tommy Svart fortrinsvis fisket konsum med deres fartøj L120 Linette.

Generalforsamlingen holdes fredag den 6. marts, hvor det er en enig bestyrelse, der står bag indstillingen af Alfred Fisker Hansen som foreningens næste formand.

Formand for Grenaa Fiskeriforening: – Hvad er grunden til, at der ikke er fisk i de indre farvande?

I Grenaa Fiskeriforening mener formanden ikke, at man kan give trawlfiskerne skylden for at fiskene er forsvundet i de indre farvande

Formand for Grenaa Fiskeriforening: – Hvad er grunden til, at der ikke er fisk i de indre farvande?

I Grenaa Fiskeriforening mener formanden ikke, at man kan give trawlfiskerne skylden for at fiskene...