Tilmeld dig medlemsmøde: mk@dkfisk.dk

Danmarks Fiskeriforening har inviteret til medlemsmøde d. 31. januar, tilmeld dig senest d. 28. januar

Skal du med til medlemsmøde d. 31. januar – så tilmeld dig straks på mk@dkfisk.dk senest d. 28. januar.

Det er Danmarks Fiskeriforening, som inviterer til medlemsmødet, som finder sted i Aalborg Kongres & Kultur Center – mødet starter kl. 9.00. Der vil være kaffe/brød fra kl. 8. 

Her kan du give din mening til kende om situationen i dansk fiskeri. Danmark har som det eneste land i EU valgt at ville introducere kameraovervågning af fiskeriet. Det sker på et tidspunkt, hvor kvoterne på torsk og andre arter i alle farvande er reduceret voldsomt i forhold til 2019. Samtidig er konsekvenserne af BREXIT fortsat uklare.

Mødet er for medlemmer af Danmarks Fiskeriforening, men er åbent for andre interesserede. Fiskeriminister Mogens Jensen er inviteret til at deltage i mødet og forklare regeringens udmeldinger om kameraovervågning. Derudover er der sendt invitationer til borgmestre, medlemmer af Folketingets Miljø- og Fødevareudvalget, EU-parlamentarikere og journalister.

Der vil blive lejlighed til spørgsmål og debat.

Læs hele invitationen her

Formand for Grenaa Fiskeriforening: – Hvad er grunden til, at der ikke er fisk i de indre farvande?

I Grenaa Fiskeriforening mener formanden ikke, at man kan give trawlfiskerne skylden for at fiskene er forsvundet i de indre farvande

Formand for Grenaa Fiskeriforening: – Hvad er grunden til, at der ikke er fisk i de indre farvande?

I Grenaa Fiskeriforening mener formanden ikke, at man kan give trawlfiskerne skylden for at fiskene...