Årets bedste læreplads: Du kan stadig nå det

Sidst frist for indstillinger til Årets læreplads er 1. november
12 okt 2020

Har du haft årets bedste læreplads, eller oplever du det inden den 1. november, så skal du sende dit forslag til Fiskeriets Arbejdsmiljøråd mærket med titlen ”Årets læreplads 2020″.

Fiskeriets Arbejdsmiljøråd kårer hvert år ”Årets læreplads”. Vinderen udvælges mellem de fiskefartøjer, der har haft lærlinge om bord i årets løb og er blevet indstillet til prisen.

Når de kommende fiskere i efteråret får overrakt deres ”Blå Bevis” på Fiskeriskolen i Thyborøn, så bliver årets læreplads også kåret.

Derfor vil de gerne høre fra lærlingene, hvilken læreplads man mener, der kan kvalificere sig til at få æren af at blive kåret som årets læreplads 2020.

Betingelserne for at blive indstillet som årets læreplads er, at lærepladsen har udvist en særlig interesse for at give lærlingen en god start, og at han/hun er blevet introduceret til lærepladsen med særlig vægt på arbejdssikkerhed og god instruktion i arbejdsopgaverne samt de procedurer, man har ombord, og at der ombord er vist respekt og forståelse for, at man er ny og måske ikke fra starten er bekendt med alt ombord, men er kommet for at lære faget.

Fiskeriets Arbejdsmiljøråd håber med denne opfordring, at der kommer mange indstillinger. Der er mange gode lærepladser i fiskeriet!

Det er bestyrelsen i Fiskeriets Arbejdsmiljøråd, der udpeger årets læreplads ud fra de indkomne indstillinger. Udover fokus på sikkerhed og arbejdsmiljø er man også velkommen til, i sin indstilling, at skrive andre positive oplevelser fra sin tid ombord.

Med kåringen følger et diplom plus en gavecheck på 6.000 kroner til skib og besætning.

Indstil din kandidat

Send forslaget til Fiskeriets Arbejdsmiljøråd senest 1. november 2020 gerne på mail: post@f-a.dk eller pr. brev til Auktionsgade 1B, 6700 Esbjerg.

Flere Nyheder