Egersund Trawl har succes med nyt spil

Et tension-spil, som fiskerne har taget godt imod

Egersund Trawl har skabt et tensionspil, som en ny serviceydelse til fiskefartøjer på havnen i Skagen.

Et tensionspil sikrer, at fiskefartøjets trawl-wirer strammes op uden at skære ned gennem de lag, der allerede er kørt op på spillet.

-Det nye tensionspil er blevet taget rigtigt godt imod af fiskerne. Vi startede op i slutningen af 2020, har haft mange igennem og der er fortsat stor efterspørgsel efter netop denne service. Det er vi meget glade for, siger produktionsleder ved Egersund Trawl i Skagen, Søren Christiansen ifølge Skagen Onsdag.

Positivt for havnen

-Det er rigtigt positivt for Skagen havn som pelagisk centrum, at Egersund Trawl DK har udvidet paletten med den nye service, som kan være med til at tiltrække flere fiskefartøjer, lyder det fra Willy B. Hansen, direktør for Skagen Havn.

-Det bidrager til den klynge-dannelse omkring det pelagiske fiskeri, der er på havnen, ligesom det er til gavn for fiskeriet, siger han.

Problemfrit

Fartøjet S 205 Ceton har allerede benyttet sig af den nye service fra Egersund Trawl, og skipper er godt tilfreds med resultatet. 

-Vi er meget tilfredse med processen – Egersund Trawl leverede en fin service – rigtig god tension og det hele forløb problemfrit, lyder det fra fiskeskipper Johannes Cloeson.

Skagen Havn nærmer sig markant CO2-reduktion

I 2023 satte Skagen Havn gang i tre centrale initiativer, som alle bidrog til at mindske CO2-udledningen

Skagen Havn nærmer sig markant CO2-reduktion

I 2023 satte Skagen Havn gang i tre centrale initiativer, som alle bidrog til at...