Fiskerestaurant fra Skagen åbner i København

Skagen Fiskerestaurant udvider og åbner restaurant i København i juni 2021. Flere restauranter er planlagt
af Claus Kirkegaard
08 jun 2021

Den 10. juni kan man gå på Skagen Fiskerestaurant på Hotel Babette Guldsmeden i Bredgade - i København.

Her åbner nemlig den første af flere restauranter i samarbejde med Guldsmeden Hotels. Det skriver Skagen Fiskerestaurant i en pressemeddelelse. 

- At lave en restaurant i kombination med Guldsmeden Hotels, er en stor og anerkendende mulighed som vi er ydmyge og beærede over. Vi har samarbejdet om projektet i en lang periode, og har i Guldsmeden Hotels fundet en samarbejdspartner som har en stor professionalisme men frem for alt ordentlighed som er det vigtigste i vores samarbejdsrelationer, fortæller Jesper C. Winther, direktør og ejer af Skagen Fiskerestaurant.

Skagen Fiskerestaurant åbnede i de gamle fiskepakhuse i Skagen i 1970, og det er ikke første gang, man kan besøge restauranten uden for Skagen.  I 2016 åbnede de således restaurant på Illum Rooftop i København, og i 2020 kunne man også finde restauranten i Aalborg.

Erfaring med kædedrift

Jesper C. Winther får en hjælpende hånd fremadrettet, idet Elias Grøftholdt Tychsen, der har været tilknyttet Skagen Fiskerestaurant i en årrække og i dag er direktør for pizzakæden Ild Pizza, er kommet ind som medejer af restauranten.

- Jeg ser et hav af muligheder for Skagen Fiskerestaurant, hvorfor beslutningen om at blive en mere integreret del af virksomheden ikke var svær at takke ja til da muligheden bød sig, siger Elias Grøftholdt Tychsen.

- Elias har stor erfaring med kædedrift indenfor servicefaget hvorfor det er glædeligt at Elias nu har købt sig ind i kædens restauranter udenfor Skagen by, siger Jesper C. Winther.

 

Læs mere om:

Flere Nyheder