Flere tider i PensionDanmarks sundhedsordning

Få hurtig og god hjælp til småskavanker som fisker
af Line Dalgaard Jensen
12 jul 2021

Knager ryggen? Eller døjer du med andre skavanker efter hårdt slid til søs?

Så husk, at du som fisker med en pensionsordning hos PensionDanmark også har en sundhedsordning. En ordning, som tilmed er udvidet, så du nu har adgang til mere end 600 klinikker, hvor du kan få hjælp hos enten en fysioterapeut eller en kiropraktor.

Det er en markant forbedring i forhold til tidligere, hvor der var adgang til 150 klinikker. 

Du bestiller tid i PensionDanmarks app ’Din Pension’ eller på pension.dk. Du kan også ringe til sundhedsordningen på 7010 0806 alle hverdage kl. 8-18.

 

Online læge og levering af medicin lige til døren

Nyt i sundhedsordningen er også adgang til online læge, hvor du – via video – kan tale med en læge. Videosamtalen foregår via PensionDanmarks app, så du skal bruge enten mobiltelefon eller en tablet.

Lægerne kan hjælpe med de fleste ting, som din egen læge hjælper med. De kan svare på spørgsmål om helbred og sygdomme, sende dig videre til undersøgelse og i nogle tilfælde forny recepter.

Har du brug for medicin, kan du vælge at bestille det hos ApoPro Online Apotek – også via PensionDanmarks app. Bestiller du via app’en, skal du ikke betale for fragten, og du kan både få leveret håndkøbsmedicin og receptpligtig medicin.

 

Få hjælp hos PensionDanmarks sundhedsteam

Sundhedsordningen indeholder også adgang til PensionDanmarks sundhedsteam, der består af 20 erfarne sygeplejersker og socialrådgivere. De rådgiver om relevante tilbud som fx via tværfaglige fysiske behandlinger, psykologhjælp eller diagnoseudredning. Du kan ringe til sundhedsteamet på 7012 1335 alle hverdage kl. 8-18.

Læs mere om dine muligheder for at få hjælp via din sundhedsordning på pension.dk/sundhed.

Flere Nyheder