Hirtshals Havn: Ny version 2.0

Udvidelser af forretningsområder og flere investeringer er på vej i Hirtshals Havn
af Claus Kirkegaard
16 mar 2021

Hirtshals Havn er i øjeblikket i gang med en version 2.0 af havnen. Planerne omfatter bl.a. en tilføjelse til havnens eksisterende forretningsområder og betydelige investeringer, skriver havnen på sin hjemmeside.

Over de sidste 10 år har Hirtshals Havn været igennem en positiv udvikling og er vokset i forretningsomfang på næsten alle havnens fokusområder.

Men udviklingen skal ikke stoppe her. Derfor har bestyrelsen og ledelsen hos Hirtshals Havn gennem længere tid arbejdet intensivt på en plan, som skal være med til at udvikle og samtidig fremtidssikre havnen.

Som en del af processen igangsatte Hirtshals Havns bestyrelse ultimo 2020 en ekstern konsulentundersøgelse, som havde til formål at vurdere, hvorvidt havnens udviklingspotentialer kunne realiseres med dens nuværende organisation og de tilstedeværende kompetencer.

 

Tilbud om fortsat tilknytning

På denne baggrund meldte Hirtshals Havn i sidste uge ud, at havnens bestyrelse havde besluttet at opsige havnens vicedirektør, Karin Eilers, samt administrerende direktør, Jens Kirketerp Jensen.

Havnens bestyrelse tilbød efterfølgende Jens Kirketerp Jensen en anden rolle i organisationen, men det har han takket nej til. 

- Vi havde gerne set en fortsat tilknytning til havnen, men samtidig respekterer vi naturligvis Jens' beslutning, siger Anker Laden-Andersen, Bestyrelsesformand hos Hirtshals Havn.


Konstitueret havnedirektør

I løbet af 2. kvartal 2021 forventer Hirtshals Havn, at der er fundet en ny leder for havnen. 

I mellemtiden har bestyrelsen konstitueret tidligere teknisk direktør ved Hjørring Kommune  Andreas Duus.

- Jeg er sikker på, at Andreas på en god måde vil varetage såvel havnens som kundernes og brugernes interesser, indtil vi har fundet en ny leder. Samtidig er jeg overbevist om, at han vil modtage stor opbakning fra havnens personale, som hver dag yder en stor indsats for Hirtshals Havn, slutter Laden-Andersen.

Læs mere om:

Flere Nyheder