Hvide Sande Røgeri får nyt look

Corona-nedlukningen giver tid til ændringer af restaurant og selskabslokaler
af Nancy Frich
09 mar 2021

På Hvide Sande Røgeri er håndværkerne for alvor rykket ind i den Corona-tomme restaurant.

Indehaverne Henrik Olesen og Anders Søegaard benytter nemlig nedlukningen af restauranten til at ændre på driften og samtidig give hele området et nyt look.

- Vi prøver at få det bedste ud af situationen nu, hvor vi ingen gæster må have inde. Vi tilpasser vore lokaler, så vi opnår en bedre udnyttelse, som tilmed vil give vore gæster en bedre oplevelse. Hidtil har vi haft restauranten delt op på tre lokaler, og det rykker vi nu rundt ved, så vi samler á la carte gæsterne og vores populære fiskebuffet i det største lokale, hvor der vil være plads til 80 – 90 gæster ad gangen, forklarer Anders Søegaard, som glæder sig til igen, at kunne slå dørene op.

De to mindre lokaler bliver fremover indrettet til selskabs- og mødelokaler.

I forbindelse med omrokeringerne shines der op og det vil fremover være et maritimt look gæsterne kan se frem til.

- Vi har taget udgangspunkt i den blå kutterfarve, som altid har kendetegnet trækutterne fra Hvide Sande. Det bliver garneret med den røde farve, som også er brugt på kutterne. På væggene pynter vi op med gamle sort hvide fotos fra området i og omkring Hvide Sande. Baren med udskænkning af drikkevarer får også det maritime look og vil fortsat være midt i lokalet, fortæller Anders Søegaard.

- Det hele munder ud i, at vi kan yde en bedre service over for vore gæster, men også at personalet for nogle mere rationelle arbejdsgange, slutter Anders Søegaard, som nu blot venter på, at der bliver givet grønt lys til at restauranten igen kan fyldes med gæster, som er klar til at gå ombord i fiskebuffeten, som byder på alt godt fra havet.

Læs mere om:

Flere Nyheder