Hydra-Teknik med fast base i Thyborøn

Hydraulikvirksomheden får nu fast værksted, lager og kontor på havnen i Thyborøn
af Claus Kirkegaard
09 jun 2021

Da hydraulik-virksomheden Hydra-Teknik blev stiftet i 2017, var det meningen, at konceptet var mobilitet. Opgaverne skulle kunne løses hos kunderne, så derfor begyndte de to stiftere - Kim Stagis og Thomas Andreassen - med to veludstyrede servicebiler. Idéen var, at det skulle være en virksomhed specialiseret i hydraulik inden for marine, offshore og industri.

- Det gik stærk helt fra starten, og der kom hurtig mange forskelige kunder til. Vi har siden starten i 2017 arbejdet med mange forskellige opgaver i forskellige brancher. Bl.a. som underleverandører til nybygninger inden for fiskeri. Vi stammer fra Thyborøn, og det er også inden for fiskeriet, vi har de største erfaringer, siger Thomas Andreassen.

 

Fra lager til værksted

Indtil i år har virksomheden ikke haft et egentligt værksted, men de har haft et lokale på havnen i Thyborøn, som de har brugt som lager. Det ønskede Kim og Thomas at lave om på.

- I slutningen af 2020 blev vi enige om, at næste skridt skulle være et værksted på havnen i Thyborøn. Vi har nu fundet det helt rigtige sted, og vi er nu så tæt på målet om at åbne dørene og byde kunderne velkommen på Nordsøkaj 51, hvor vi har lager, værksted og kontor, lyder det fra Thomas Andreassen.

 

Stadig fart på

Selv om corona-pandemien højst sandsynligt kostede et job på et nyt irsk fiskefartøj, der skulle bygges i Hvide Sande, er virksomheden kommet pænt gennem perioden. Der er stadig travlt, og det regner både Kim og Thomas også med, at der bliver det næste år.

- I løbet af det næste år er det planen, at vi vil fordoble vores aktiviteter. Vi skal styrke vores arbejde rundt omkring i Danmark ved hjælp af det nye værksted i Thyborøn. Derudover er det meningen, at vi skal have flere servicemontører til at varetage den stigende efterspørgsel - lige nu har vi montører bosat i Vest- og Østjylland, lyder det fra Thomas Andreassen, som fortsætter:

- Vi tror på, at den succes og kundetilfredshed, vi har oplevet ind til nu, også vil komme de lokale kunder til gode. Så vi har store forventninger til lokalområdet.

Læs mere om:

Flere Nyheder