Mød Danmarks Fiskeriforening på Lolland

Fredag og lørdag indtager Danmarks Fiskeriforening Engestofte Gods i forbindelse med Madens Folkemøde

I denne weekend er det muligt at møde Danmarks Fiskeriforening, når Madens Folkemøde løber af stablen fredag d. 24. og lørdag d. 25. september på Engestofte Gods i Maribo på Lolland.

Lørdag vil formanden for Danmarks Fiskeriforening, Svend-Erik Andersen, deltage i en paneldebat, hvor repræsentanter fra erhvervet og politikere vil diskutere, hvad der skal ske med dansk fiskeri i fremtiden og hvordan vi bidrager til at skabe en god balance mellem menneskelige aktiviteter og levende hav.

Udover debatten lørdag om fiskeriets fremtid, vil man begge dage på pladsen kunne finde repræsentanter fra Danmarks Fiskeriforening, der sammen med andre fiskeentusiaster vil fortælle vidt om bredt om dansk fiskeri. Derudover vil der være smagsprøver på fisk fanget i Danmark på foreningens stand.

Er man ikke interesseret i fisk og fiskeri, så vil der være meget andet på programmet blandt andet debatter om landbrug, plantebaseret kost og hvordan man fermenterer. Der vil også være masser af kulinariske oplevelser.

Læs hele programmet for Madens Folkemøde her

Bundgarnsfiskere har genudsat tonsvis af stenbidere

Selv om de har begrænset deres fiskeri markant, har bundgarnsfiskere på Djursland måttet genudsætte meget store mængder stenbidere

Bundgarnsfiskere har genudsat tonsvis af stenbidere

Selv om de har begrænset deres fiskeri markant, har bundgarnsfiskere på Djursland måttet genudsætte meget...