Ny online lystfiskerguide er i luften

Ny hjemmeside skal gøre det nemmere for den enkelte fisker at finde ud af, hvor man skal kaste snøren og hvilke regler, der gælder mv.
18 jan 2021

Rigtig mange danskere har i det forløbne år fundet fiskestangen frem og er taget ud i naturen for at prøve kræfter med lysfiskeriet.

Derfor har Center for Kyst- og Lystfiskerturisme lanceret en ny hjemmeside på www.fishingindenmark.info med information om 1600 fiskepladser.

Hjemmesiden skal gøre det nemmere for den enkelte fisker at finde ud af, hvor man skal kaste snøren i vandet og hvilke regler, der gælder mv. – og ikke mindst link til fisketegn.dk, hvor man kan købe eller forny sit fisketegn.

- Mange ting er i øjeblikket lukket på grund af corona. Men det er naturen ikke. Og derfor er jeg super glad for, vi med den nye hjemmeside kan vise vejen til de gode fiskepladser for både lystfiskere, børnefamilier og turister, så vi alle kan komme ud og få noget friskt luft, siger minister for fødevarer, landbrug og fiskeri, fortæller fiskeriminister Rasmus Prehn.

Udover at samle informationer om gode fiskepladser, bidrager hjemmesiden også med guides til at fange den første fisk og information om vandpleje. Hjemmesiden er en del af den nationale strategi for lystfiskeri Danmark, der blev sat i søen med penge fra finansloven i 2018. Siden har Assens Kommune været tovholder på projektet.

Flere Nyheder