Regnskab: Corona skyld i underskud

Fiskevirksomheden J. Chr. Juhl ApS i Kerteminde fik sidste år sit første underskud siden 1985

Corona-pandemien har været hård ved mange. Også for fiskevirksomheden J. Chr. Juhl ApS fra Kerteminde, som sidste år måtte se årsresultatet give et underskud på 620.000 kr. mod et overskud året inden på 600.000 kr. Det var første gang siden 1985, virksomheden kom ud af et regnskab med røde tal på bundlinjen. Det skriver www.fyens.dk.

Virksomheden har været nødsaget til at opsige mange medarbejdere midlertidigt, og ejeren af virksomheden, Jesper Levin, fortæller til www.fyens.dk, at nedgangen i høj grad skyldes corona-pandemien, og at virksomhedens leverancer til restauranter under nedlukningerne nogle dage er faldet til 200 kilo i stedet for de normale otte ton.

Han forventer et endnu værre 2021-regnskab. 

– Vi har allerede tabt over det dobbelte af sidste år. Der var jo lukket hele januar, februar og marts 2021, og en stor del af vores kunder har lukket til august eller september. Vi leverer også en masse til festivaler, og en stor del af dem er jo aflyst, siger Jesper Levin.

TripleNine sætter rekord med historisk høj indtjening

Den internationale producent af fiskemel og fiskeolie, TripleNine, med hovedsæde i Esbjerg, har netop offentliggjort sit regnskab for 2023, og tallene taler deres tydelige...

TripleNine sætter rekord med historisk høj indtjening

Den internationale producent af fiskemel og fiskeolie, TripleNine, med hovedsæde i Esbjerg, har netop offentliggjort...