ScanMarine DK glæder sig til at se nye og gamle kunder på ny stand

Med innovative løsninger har ScanMarine DK specialiseret sig i sikkerhed til søens folk
12 okt 2021

I samarbejde med førende producenter af sikkerheds- og kommunikationsudstyr, udstiller ScanMarine DK en bred vifte af godkendt maritimt udstyr og kan levere alt fra brandslukningsudstyr og kompasser til nødsendere og antenner gennem et landsdækkende forhandlernet.

ScanMarine DK’s løsninger anvendes om bord på alle slags fartøjer og maritime anlæg i offshore, olie, gas, forsvars- samt kommercielle maritime industrier over hele verden, hvor sikkerhed, overholdelse af lovgivningen og arbejdsmiljøforhold er i fokus.

I år er der store forventninger til deltagelsen på DanFish, hvor ScanMarine for første gang har fået en stand foran scenen i hal A.

- Vi har altid stået i teltet tidligere, men det kan jo være meget godt at prøve noget nyt, og se, hvad det bringer med sig, siger Peter Visby fra ScanMarine.

For ScanMarine er et af formålene med at deltage i DanFish-messen at møde det brede netværk af forhandlere, men også at gøre opmærksom på de produkter, kunderne kan finde hos forhandlernettet, der dækker hele Danmark.

Firmaet, der hører hjemme i Kastrup, er også repræsenteret i Sverige, Norge, Italien Tyskland og Finland.

Du kan besøge ScanMarine DK på DanFish 2021 på stand A111.

Læs mere om:

Flere Nyheder