Skagen Havn og Skagen Beton udvider samarbejdet

Stort område på Krydstogtkajen i Skagen Havn er nu lejet ud til Skagen Beton
af Claus Kirkegaard
01 jun 2021

Skagen Havn og Skagen Beton har 1. juni indgået aftale om et 6.000 kvadratmeter stort areal ved Krydstogtkajen, som fremover bliver Skagen Betons Bulk Terminal i forbindelse med import og opbevaring af sten og grus. Det oplyser Skagen Havn i et nyhedsbrev.

I over 40 år har Skagen Beton fået sejlet det såkaldte rågrus til Skagen. Førhen har man benyttet et areal inde i den centrale del af havnen og senest et kajareal på den nye havneudvidelse til opbevaring, men med leje af de 6000 kvadratmeter ved Krydstogtkajen er det nemmere for skibet at losse og én af fordelene er, at det ikke længere ligger løst på kajerne.

Hos Skagen Havn glæder man sig over den nye lejeaftale.

- Ved Skagen Havn er vi glade for at kunne bidrage til, at Skagen Beton kan optimere deres logistik i forhold til rågrus, og vi ser frem til et fortsat godt samarbejde, siger Willy B. Hansen, havnedirektør, Skagen Havn.

Der er også glæde at spore hos direktøren for Skagen Beton: 

- Vi er meget tilfredse med den nye placering til opbevaring af rågrus. Denne gør, at hele logistikken omkring videredistribuering får en lettere tilgang, og vi slipper således for den tunge trafik ned igennem eksempelvis Vestre Strandvej, siger Jens Jørgen Nielsen.

Læs mere om:

Flere Nyheder