Søn tager over fra sin far i Ocean Prawns

Næste step i generationsskiftet i bornholmske Ocean Prawns er nu på plads. Daniel Barslund overtager den daglige drift fra sin far, Kristian Barslu...
af Claus Kirkegaard
17 jun 2021

Kristian Barslund Jensen er stoppet som øverste chef for Ocean Prawns - en koncern, han har bygget op fra bunden siden 1976.

Han har i stedet overdraget posten som adm. direktør til sin søn, Daniel Barslund. Dermed er næste skridt i generationsskiftet på plads. Daniel Barslund begyndte i koncernens direktion tilbage i 2018. Det skriver netmediet Fødevarewatch.

- Vi har valgt at gøre det nu, fordi det var et passende tidspunkt. Jeg er helt tryg ved, at Daniel tager over nu, siger Kristian Barslund Jensen, der fremover vil være arbejdende bestyrelsesformand i rejekoncernen.

Den nye mand i spidsen for den daglige drift, Daniel Barslund, siger:

- Det er en drøm, der bliver til virkelighed for mig. Jeg fandt hurtigt ud af, at jeg ikke skulle være fiskeskipper ude på havet, men at jeg skulle blive på land og arbejde for Ocean Prawns der.

I 2020 blev 99 pct. af Ocean Prawns overdraget til Kristian Barslund Jensens sønner, Daniel og Martin Barslund. Sidstnævnte er en del af Ocean Prawns bestyrelse, mens førstnævnte altså nu skal stå i spidsen for den daglige drift.

 

Læs mere om:

Flere Nyheder