Steen Davidsen stopper som havnedirektør

Hvide Sande Havn skal have ny direktør. Efter 10 år ønsker Steen Davidsen at gå på pension

Hvide Sande Havn søger ny havnedirektør. Den nuværende, Steen Davidsen, ønsker nemlig at gå på pension til sommer, skriver Hvide Sande Havn på deres hjemmeside.

Den nye havnedirektør vil overtage en veldrevet havn efter Steen Davidsen. Havnen har omkring 20 medarbejdere og en omsætning i niveauet 40 mio. kr. om året. Omsætningen kommer primært fra arealleje til en bred vifte af interessenter og brugere af havnen – ikke mindst fra fiskeriet, samt fra drift- og vedligeholdelsesopgaver ved eksempelvis slusen og indsejlingen.

I Steen Davidsens tid har havnen investeret 240 mio. kr. for at udvikle havnens aktiviteter i retning af fragt og offshore – og offshore er også fremadrettet et markant fokusområde.

Steen Davidsen blev ansat som direktør 1. april 2011. Inden var han leder af projektet ”Søvejen mod vest”. Ifølge www.dbrs.dk forventer Steen Davidsen at have sidste arbejdsdag i august, så skal der afvikles lidt ferie, inden han formelt fratræder ved udgangen af september.

Bøgsted: CO2-afgift på fiskeriet kan være i strid med EU-regler

Kristian Bøgsted havde onsdag skatteministeren i folketingssalen, fordi han mener, at en CO2-afgiften på fiskeriet kan være i strid med EU-regler

Bøgsted: CO2-afgift på fiskeriet kan være i strid med EU-regler

Kristian Bøgsted havde onsdag skatteministeren i folketingssalen, fordi han mener, at en CO2-afgiften på fiskeriet...