Ud med snøren efter familier og kvinder

Lystfisker Danmark søsætter 1000 fiskestænger til gratis udlån via danske fiskegrejsbutikker og inviterer til NYFISKER events
af Line Dalgaard Jensen
26 apr 2021

Først kom lanceringen af en ny og samlende lystfiskerplatform om rekreativt fiskeri i Danmark, FishinginDenmark.info ved Lystfisker Danmark. Nu søsættes en dugfrisk digital NYFISKER kampagne og en lang række fysiske lystfiskerevents, der skal sætte skarpt på de mange fordele ved rekreativt fiskeri.

Den fortæller blandt andet om, hvor i landet man som ’NYFISKER’ kan tilmelde sig en af flere fornøjelige fiskeevents i 2021, hvor man gratis kan låne en af 1000 fiskestænger tilgængelige i sportsgrejsbutikker landet over og meget mere – alt sammen for at lokke endnu flere danskere ud i naturen og få nye potentielle NYFISKERE på krogen.

Den skal især få flere børnefamilier og kvinder til at trække i røjserne, gribe fiskestangen og drage afsted på hverdagseventyr i den danske natur.

- Lystfiskeriet giver en hel særlig følelse af at være en del af noget større og være i kontakt med naturen. Det er sundt for både folk og fisk, natur og vand og rigtigt mange har brugt Corona nedlukningen til at prøve kræfter med lystfiskeriet. Men vi har plads til endnu flere friske fiskere derude. Om det er det rå kystfiskeri, det seje streetfiskeri i byen eller det fredelige lystfiskeri ved en klukkende å, der trækker, så er der en fiskeplads til alle i Danmark, også flere børnefamilier og kvinder, det handler bare om at komme godt i gang, siger Arne Kvist Rønnest, projektchef hos Lystfisker Danmark og afsender på NYFISKER kampagnen:

- For hurtigt at kunne få svar på de mange spørgsmål, som både den drevne lystfisker og nybegynderen måtte have, om alt fra hvor man må fiske, hvor man køber et fisketegn, madding, blink, waders, etc., har vi samlet al relevant viden om lystfiskeri i Danmark ét sted, nemlig på FishinginDenmark.info. Dertil søsætter vi nu en lang række sjove initiativer, som skal lokke endnu flere med ud at fiske.

Flere Nyheder