Carsten Østergaard er ny fiskerirådgiver i Landbobanken

Ringkjøbing Landbobank styrker sin position som en af landets førende fiskeribanker med ansættelsen af en ny fiskerirådgiver

Ringkjøbing Landbobank er en af de banker i Danmark, der har flest kunder inden for fiskeriet, og banken har fra 1. oktober udvidet sin medarbejderstab med en ny fiskerirådgiver.

Den nye fiskerirådgiver er Carsten Østergaard, som skifter fra en stilling hos Udbetaling Danmark.

Han har også tidligere arbejdet i Landbobanken fra 1987 til 2016.

– Vi er rigtig glade for, at Carsten Østergaard vender tilbage til banken. Carsten er i forvejen et kendt ansigt hos vores kunder og kolleger i banken, siger Kim Vestergaard, der er erhvervsdirektør i Landbobanken. 

– Carsten skal fremover bruge sin tid og kompetencer 100 procent på at rådgive vores fiskerikunder. Det her er en opnormering af bankens indsatsområde inden for dansk fiskeri. Vi har en stor markedsandel i dansk fiskeri, og med Carsten om bord, så styrker vi vores kompetencer yderligere, siger Kim Vestergaard. 

Carsten Østergaard fortæller, at det ikke tog ham lang tid at beslutte sig for at vende tilbage til Landbobanken, da muligheden opstod, og han ser frem til at arbejde med bankens fiskerikunder.

– Jeg har altid haft et stort hjerte for fiskeriet, og jeg glæder mig rigtig meget til at komme ud til kunderne igen. Jeg brænder for at rådgive fiskerikunderne, siger Carsten Østergaard.

– Jeg glæder mig til at komme tilbage til Ringkjøbing Landbobank, som er en bank, der evner ikke at tænke i kasser, men altid laver individuelle løsninger til kunderne. Den fleksibilitet er helt unik at arbejde under, og det har jeg savnet, siger han.

Formand for Grenaa Fiskeriforening: – Hvad er grunden til, at der ikke er fisk i de indre farvande?

I Grenaa Fiskeriforening mener formanden ikke, at man kan give trawlfiskerne skylden for at fiskene er forsvundet i de indre farvande

Formand for Grenaa Fiskeriforening: – Hvad er grunden til, at der ikke er fisk i de indre farvande?

I Grenaa Fiskeriforening mener formanden ikke, at man kan give trawlfiskerne skylden for at fiskene...