Danish Maritime Days tilbage - uden restriktioner

Til oktober løber Danish Maritime Days igen af stablen - med international agenda
af Claus Kirkegaard
16 feb 2022

Danske Rederier, Danske Maritime og Søfartsstyrelsen har set frem til igen at kunne byde velkommen til efterårets store maritime begivenhed: Danish Maritime Days – nu endelig uden restriktioner. Det skriver Søfartsstyrelsen på sin hjemmeside.

DMD 2022 afholdes den 4.-6. oktober og kommer traditionen tro til at præsentere et spændende, tætpakket program om alle de vigtigste maritime emner i både dansk og internationalt perspektiv.

Arrangementet samler maritime aktører fra alle dele af branchen i ind- og udland, som deler vigtige indsigter, skaber nye relationer og styrker samarbejdet på tværs af branchen. På samme måde som tidligere kan alle byde ind på at afholde arrangementer under DMD 2022.

Det er Danske Rederier, Danske Maritime og Søfartsstyrelsen, der står bag arrangementet Danish Maritime Forum – Being at the sharp end, som kommer til at løbe af stablen på Flådestation Korsør den 4.-5. oktober

Infomøde d. 15. marts

For alle, der er interesserede i at afholde et maritimt event under Danish Maritime Days-paraplyen, vil der blive afholdt et infomøde d. 15/3 2022 kl. 15.30-16.30 hos Danske Rederier på Amaliegade 33 i København.

Flere Nyheder