Danmarks Fiskeriforening lykønsker Dronningen med jubilæet

Danmarks Fiskeriforening ønsker Dronningen et hjerteligt tillykke med 50-året for indsættelsen
af Svend Boye Thomsen
14 jan 2022

Danmarks Fiskeriforening har sendt en hilsen til Hendes Majestæt Dronning Margrethe i anledning af Dronningens 50-års jubilæum som regent.

- Danmarks Fiskeriforening Producent Organisation tillader sig herved at sende Deres Majestæt de hjerteligste lykønskninger i anledning af 50 året for tronbestigelsen med ønsket om Guds velsignelse for Deres Majestæt og den kongelige familie, lyder det i hilsenen.

Dronning Margrethe blev indsat den 14. januar 1972.

Med sine nu 50 år på tronen er Dronning Margrethe den regent, der har været regent over Danmark i næst længst tid. Faktisk er hun tæt på at slå rekorden.

Rekorden har Christian d. 4., som regerede Danmark i hele 60 år fra 1588 til 1648. Det hører dog med til historien om Christian d. 4., at han først blev myndig i 1596, og hvis man tæller hans regeringstid fra dette år, var han 'kun' regent i 52 år.

Alt efter hvordan man anskuer Christian d. 4.s regeringstid, vil Dronning Margrethe skulle blive på tronen frem til 2024 eller 2032 for at overgå Christian d. 4.

Under alle omstændigheder skal der fra Danmarks Fiskeriforening og Fiskeri Tidende lyde et stort tillykke til Dronningen med 50-året for indsættelsen.

Foto: Kongehuset

Flere Nyheder