Dobler op til 1000 tons sushifisk om året

Sashimi Royal tager snart første spadestik til en udvidelse, der vil fordoble kapaciteten
af Claus Kirkegaard
17 feb 2022

Sashimi Royal i Hanstholm er snart klar til at tage første spadestik på en udvidelse, der kommer til at fordoble virksomhedens produktionskapacitet.

Det fortæller administrerende direktør Søren Mattesen til netmediet Food-supply.dk.

- Vi er så småt gået i gang med byggeriet, da vi er ved at opføre et rensningsanlæg, der dels skal forbedre den nuværende vandudledning, dels sikre tilstrækkelig kapacitet, når det nye anlæg skal tages i brug.

Der er tale om en investering til godt 100 millioner kroner. Men ifølge Søren Mattesen er pengene givet godt ud, da det nye anlæg kommer til at øge rentabiliteten i produktionen og giver samtidig Sashimi Royal bedre mulighed for at følge med den stigende efterspørgsel.

- Vi fordobler vores kapacitet, så vi går fra at lave 500 tons fisk om året, som vi kan i vores eksisterende anlæg, til at producere 1.000 tons om året, forklarer han og tilføjer:

- Det nuværende anlæg fra 2016 er ikke gammelt, men der er sket meget med teknologien siden.

Virksomheden forventer, at byggeriet er færdig om et år, og de første fisk vil være klar til salg i slutningen af 2023.

Læs mere om:

Flere Nyheder