Hanstholm Havn med ny formand

Michael Svane er konstitueret som ny formand for Hanstholm Havn

Foto: Hans Søndergaard

Hanstholm Havns bestyrelse har tirsdag d. 3. marts på et bestyrelsesmøde konstitueret sig med en ny formand, efter tidligere folketingsmedlem og minister Kristian Jensen i slutningen af marts trak sig som formand til fordel for et job i en nyetableret erhvervsorganisation.

Valget faldt på Michael Svane, som var udpeget af kommunalbestyrelsen i Thisted Kommune som én af tre erhvervsrepræsentanter i Hanstholm Havns bestyrelse. Der var på bestyrelsesmødet enighed om at konstituere Michael Svane som ny formand. Det skriver Hanstholm Havn i en pressemeddelelse.

Kommunalbestyrelsen i Thisted Kommune godkendte i sidste uge at indstille den tidligere branchedirektør i DI Transport, Michael Svane, som ny formand til Hanstholm Havn.

Michael Svane er 64 år og uddannet jurist med mere end 25 års erfaring fra transportbranchen. Han har blandt andet arbejdet for Danske Vognmænd, DTL og Dansk Industri. Søren Mattesen er CEO for opdrætsvirksomheden Sashimi Royal A/S Hanstholm Havn.

Formand for Grenaa Fiskeriforening: – Hvad er grunden til, at der ikke er fisk i de indre farvande?

I Grenaa Fiskeriforening mener formanden ikke, at man kan give trawlfiskerne skylden for at fiskene er forsvundet i de indre farvande

Formand for Grenaa Fiskeriforening: – Hvad er grunden til, at der ikke er fisk i de indre farvande?

I Grenaa Fiskeriforening mener formanden ikke, at man kan give trawlfiskerne skylden for at fiskene...