Hirtshals Fiskeriforening sponsorerer bustur til Fiskeriskolen

Når Fiskeriskolen holder Åbent Hus-arrangement, betaler Hirtshals Fiskeriforening for en bus til de unge i kommunen

Fiskeriskolen i Thyborøn holder onsdag i næste uge Åbent Hus for interesserede unge, der har lyst til at lære mere om uddannelserne til erhvervsfisker eller fiskehandler. Det skriver netmediet Nordsøposten.

Det er det eneste sted i landet, som uddanner erhvervsfiskere og fiskehandlere.

Og nu kan interesserede unge fra Hirtshals og fra Hjørring Kommune komme gratis til Åbent Hus-arrangementet i Thyborøn, hvilket glæder praktikkoordinator, Jørgen Jensen. 

– Jeg fik den idé at tage til Thyborøn sammen med interesserede elever. Jeg ved nemlig, at vi har nogle stykker på skolen. Dernæst kontaktede jeg Niels Kristian Nielsen, som er formand for Hirtshals Fiskeriforening. Han var med på ideen og ville sponsorere en bus, fortæller Jørgen Jensen.

Bussen kører onsdag den 16. februar klokken 8.00 med afgang fra Østergade ved Hirtshals Skole. Forventet hjemkomst kl. 16.00. Interesseret? Kontakt praktikkoordinator Jørgen Jensen på 41224202 eller mail joergen.jensen@hjoerring.dk

Formand for Grenaa Fiskeriforening: – Hvad er grunden til, at der ikke er fisk i de indre farvande?

I Grenaa Fiskeriforening mener formanden ikke, at man kan give trawlfiskerne skylden for at fiskene er forsvundet i de indre farvande

Formand for Grenaa Fiskeriforening: – Hvad er grunden til, at der ikke er fisk i de indre farvande?

I Grenaa Fiskeriforening mener formanden ikke, at man kan give trawlfiskerne skylden for at fiskene...