Hundested Havn med flot overskud

Det er alle tre dele af havnen, erhvervshavnen, lystbådehavnen og fiskerihavnen, der har bidraget til overskuddet
af Claus Kirkegaard
27 apr 2022

Både erhvervshavnen, lystbådehavnen og fiskerihavnen har genereret positive tal for Hundested Havn i 2021, hvilket har resulteret i et plus på 5,1 mio. kr. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

-Havnen oplever generelt en positiv fremgang. Både erhvervshavnen, lystbådehavnen og udlejning viser positive tal og skaber en god forhåbning for fremtiden, lød det fra Børge Larsen, bestyrelsesformand i Hundested Havn, på havnens generalforsamling. 

Han kunne desuden oplyse, at den nye lystbådehavn er fuldt udlejet, så der nu i alt er 365 både og sejlerfamilier i Hundested Havn, og at antallet af gæstesejlere er fordoblet over de seneste 14 år. 

Et kig på regnskabet viser derudover, at indtjeningen på skibs-og vareafgifter er steget i forhold til sidste år, selvom antallet af anløb -236 skibe -og mængden af håndteret gods -cirka 300.000 tons -stort set er det samme som i 2020.

Endelig har også aktiviteterne i fiskerihavnen givet flere indtægter i kassen. Fiskeriet har i den forgangne periode givet en indtjening på 273.000 kroner, en stigning på 56. 000 kroner.

Læs mere om:

Flere Nyheder