Lokalformand runder et skarpt hjørne

John Jakobsen, der er formand for Skagen Fiskeriforening, fylder 60 år i dag

John Jakobsen har været formand for Danmarks Nordligste Fiskeriforening siden 2018, hvor han overtog posten efter Carl-Jesper Hermansen. I forbindelse med at John Jakobsen blev formand i Skagen overtog han også en plads i Danmarks Fiskeriforenings bestyrelsen.

Fødselaren har afsløret overfor Fiskeri Tidende, at han ikke har nogle vilde planer for at fejre den runde fødselsdag. Og det er der en helt særlig grund til.

– Min kone, Grethe, og jeg har lige været syge med corona. Det var ikke en særlig hård omgang, heldigvis. Men man får jo suspenderet sit corona-pas for en periode, så vi kan ikke engang gå ud og spise i aften, hvis vi skulle få lyst til det, fortæller John Jakobsen.

Lidt fejring af den runde alder vil det dog blive til i fremtiden.

– Jeg har ikke haft tænkt i nogen reception eller anden form for officiel fejring, men planen er, at jeg vil holde en fest for de nærmeste på et senere tidspunkt. Hvornår det lige bliver, det ved jeg ikke helt endnu, forklarer han.

Fra Fiskeri Tidende og Danmarks Fiskeriforening skal der lyde et stort tillykke til John med den runde dag.

 

Formand for Grenaa Fiskeriforening: – Hvad er grunden til, at der ikke er fisk i de indre farvande?

I Grenaa Fiskeriforening mener formanden ikke, at man kan give trawlfiskerne skylden for at fiskene er forsvundet i de indre farvande

Formand for Grenaa Fiskeriforening: – Hvad er grunden til, at der ikke er fisk i de indre farvande?

I Grenaa Fiskeriforening mener formanden ikke, at man kan give trawlfiskerne skylden for at fiskene...