Naturmødet: Rundvisning på DANA

Lørdag d. 21. maj er der mulighed for studievejledning samt rundtur på forskningsskibet DANA i forbindelse med Naturmødet
af Claus Kirkegaard
20 maj 2022

Lørdag den 21. maj 2022 præsenterer DTU sine uddannelser i fiskeri, akvakultur og oceanografi på forskningsskibet Dana i Hirtshals. Både unge, der overvejer studiemuligheder, og alle andre er velkomne. Det skriver DTU Aqua på sin hjemmeside.

Studerende, undervisere og studieledere står klar på havforskningsskibet Dana lørdag den 21. maj fra kl. 12.30 for at fortælle om studiemuligheder på DTU. Desuden viser besætningen rundt på det 78 meter lange, avancerede skib, som kun sjældent er åbent for offentligheden. 

Arrangementet henvender sig primært til gymnasieelever og andre, der er på udkik efter uddannelsesmuligheder, men alle er velkomne. 

Tre uddannelser er repræsenteret ved arrangementet: 

Uddannelserne er målrettet studerende, som interesserer sig for natur, miljø, klima, havet, vandløbene, blå bioøkonomi og bæredygtigt fiskeri, akvakultur, fødevareproduktion m.v. 

Uddannelser flytter til Hirtshals

Som led i regeringens plan for udflytningen af videregående uddannelser flytter DTU’s uddannelser i Fiskeriteknologi’ og Akvatisk Videnskab & Teknologi til  Hirtshals i løbet af de næste par år. De første 1½ år af uddannelsen i ’Fiskeriteknologi’ vil dog, som i dag, foregå på DTU’s campus i Sisimiut i Grønland.  

Tid og sted

Tid: Lørdag den 21. maj 2022 kl. 12.30-17.30

Sted: Tværmolen, Hirtshals Havn, 9850 Hirtshals

Læs mere om:

Flere Nyheder