North Sea inviterede til fest, rejer og Åbent Skib

I mere end ti år har der været fest hos S 255 North Sea, når Skagen Festival buldrer løs. I år var ingen undtagelse
af Line Dalgaard Jensen
12 jul 2022

Egentlig er S 255 North Sea ude at fiske året rundt, så hvis du var forbi Skagen Havn i juli, så du et særligt syn. Ikke nok med at fartøjet var hjemme i havn, nej, der var sågar fest på båden og kajen.

Når der er Skagen Festival, holder S 255 North Sea nemlig fest for familie, venner og forretningsforbindelser – og i år var bestemt ingen undtagelse. Der var skruet helt op for festlighederne med både live musik og lækkerier som rejer, røgvarer og fiskefrikadeller. Og Åbent Skib!

- Vi har holdt sådan en stor sommerfest siden 2008. I år var så første gang med den nye båd, så vi havde rigget til med landgangsbro og det hele. Det var bare en god fest, lyder det begejstret fra den ene ejer Thomas Samuelsen.

Corona bremsede dåben

Thomas Samlesen ejer S 255 North Sea sammen med Karl-Arne Nielsen. Fartøjet er bygget af Karstensens Skibsværft og skulle egentlig have været klar i juni 2020. Men vi måtte ind i 2021, før det kom på fiskeri.

Oveni det så lagde corona en dæmper på en festlig dåb, som det ellers hører sig til, når fiskere får deres drømme og investeringer i vandet.

- Corona fik splittet det hele af. Det blev udsat og udsat og udsat, og vi fik jo aldrig holdt en dåb. Så i år fejrede vi også vores nye båd, fortæller skipperen.

Læs mere om:

Flere Nyheder