Ny fiskebutik med take away i Hanstholm

Hanstholm Havn får nyt spisested med frisk fisk og take away-menu
af Claus Kirkegaard
06 apr 2022

Foto: Screenshot fra ThyGourmets hjemmeside

Fredag d. 8. april åbner et nyt spisested på Hanstholm Havn. Det er fiskebutikken ThyGourmet, der åbner på hjørnet af Kai Lindbergsgade og Trawlergade. Det beretter netmediet limfjordupdate.dk.

Fra og med fredag den 8. april, kan man smage på herlighederne, når ThyGourmet åbner som ny kombineret fiskebutik og take away spisested. Konceptet er salg af frisk fisk, skalddyr og røgvarer samt kvalitetsretter til take away.

– Hos os vil du ikke kunne få en fritureoptøet fiskefilet, men til gengæld alt fra dagens friske fisk til Nationalpark Thy-mærkede fiskerøgvarer og økologiske øldampede limfjordmuslinger, siger George Sobchak, der har slået sig sammen med Henrik Hartvig, som bliver køkkenchef på det  nye spisested.

– Vi vil gerne gøre det let for folk, både de, der kommer fast på havnen, og de som kommer forbi på besøg, at få et let og hurtigt håndholdt kvalitetsmåltid til frokosten, fyraften eller på vej hjem fra surfturen. Vi vil fx have fiskesandwich, hummersuppe og selvfølgelig friske smørstegte fiskefiletter på menuen, siger Henrik Hartvig.

Læs mere om:

Flere Nyheder