Ny Folketingskandidat i Hjørring Kredsen

Tidligere koordinator af Hirtshals Fiskefestival er valgt som ny Folketingskandidat i Hjørring
af Claus Kirkegaard
14 mar 2022

Den Konservative vælgerforening i Hjørring Kredsen har valgt 54-årige Mette Jensen fra Hirtshals som ny Folketingskandidat til næste Folketingsvalg, der skal afholdes senest 4. juni 2023.

Mange kan nok nikke genkendende til den nye Folketingskandidat, da Mette Jensen indtil november 2021 har været koordinator af Hirtshals Fiskefestival.

Her har hun været med til at sætte fokus på fisken og fiskeriet i Nordjylland, både som et meget vigtigt nordjysk erhverv, men også ved at sætte fokus på gastronomi og turisme.

Mette Jensen har ligeledes i mange år deltaget i Food Week i Aarhus sammen med Hirtshals Fiskeriforening.

- Igennem de sidste 11 år har jeg arbejdet med at skabe positiv opmærksomhed omkring fiskeriet og promovere fiskens fantastiske egenskaber både som hverdagsmad og som gourmetmad. Fiskeriet skaber tusindvis af arbejdspladser her i Nordjylland. Efter min mening så fortjener det erhverv, sammen med landbruget, at der bliver skabt en mere nuanceret debat og tilgang til deres arbejde, lyder det fra Mette Jensen i en  pressemeddelelse.

Mette Jensen har siden 2017 været medlem af byrådet i Hjørring Kommune. Ved kommunalvalget i 2021 mere end fordoblede Mette Jensen sine personlige stemmer og Det Konservative Folkeparti i Hjørring Byråd gik fra tre til syv mandater.

 

Fiskeri er vigtigt for egnen

- Vi har valgt en dygtig lokalpolitiker med benene solidt plantet på jorden som vores lokale Folketingskandidat. Mette vil kunne løfte opgaven, hvis hun bliver valgt ind, og det er vigtigt for Nordjylland, at vi har flere lokale stærke folketingsmedlemmer, der skal repræsentere vores landsdel. Fiskeri og turisme er særdeles vigtigt for vores egn, da disse erhverv udgør en væsentlig indtægtskilde – ikke kun erhvervene, men også for de underliggende erhverv, der er forbundet hermed. Og Mette vil kunne forene hendes viden fra kommunalpolitikken med landspolitik, og vi ved, at hun kan løfte opgaven, udtaler den lokale vælgerforeningsformand Carsten Nielsen.

Læs mere om:

Flere Nyheder