Nyt bestyrelsesmedlem i FiskeriLag Nord

Chefen for Hirtshals Turistforening er valgt ind i FiskeriLag Nords bestyrelse
af Claus Kirkegaard
24 mar 2022

På bestyrelsesmødet i FiskeriLag Nord (FLAG Nord) blev der valgt nyt til bestyrelsen.

Laila Zielke, der er turistchef i Hirtshals, blev valgt ind i bestyrelsen.

Jeg ser frem til at være med til at kanalisere midler til spændende udviklingsprojekter indenfor maritime og relaterede erhverv. Forhåbentlig med lokal vækst og nye arbejdspladser til følge, lød det efterfølgende fra Laila Zielke ifølge netmediet Nordsøposten.

FiskerLag Norder en forening, der dækker Frederikshavn og Hjørring kommune og har til formål at støtte op om udvikling af maritime erhverv i begge kommuner i programperioden 2014-2020. 

Den nye ordning fra EU er endnu ikke helt på plads, men der er alligevel mulighed for at søge støtte til projekter hos FiskerLag Nord de næste år.

- Eftersom EU endnu ikke er klar med en ny ordning, er det fra regeringens side besluttet at afsætte samme årlige beløb til at fortsætte driften af bl.a. FiskeriLag Nord og fortsætte med at yde støtte til relevante projekter minimum for årene 2021, 2022 og 2023. Så der er stadig midler for FiskeriLag Nord at arbejde med til gavn for gode udviklingsprojekter inden for maritime eller beslægtede erhverv, siger Laila Zielke til Fiskeri Tidende.

 

Flere Nyheder