TripleNine nødsaget til nedskæringer

Omstændighederne gør, at TripleNine må tilrette kapaciteten og nedlægge arbejdspladser

Reducerede kvoter og dermed højere priser på råvarerne har gennem længere tid været det, som fiskemels- og fiskeoliefabrikken TripleNine har oplevet.

Og med en situation, der ikke ser ud til at ændre sig i nær fremtid, er virksomheden nu nødsaget til at tilpasse kapaciteten, og man forventer, at der skal nedlægges omkring 35 stillinger i Danmark. Det oplyser virksomheden i en pressemeddelelse.

– Det er besluttet, at en væsentlig del af kapaciteten på fabrikken i Thyborøn nedlægges i løbet af de kommende måneder, og der foretages yderligere tilpasninger i den resterende del af den danske organisation, siger Group CEO Jes Bjerregaard og fortsætter:

– Med denne tilpasning af kapaciteten både, hvad angår medarbejdere og produktionskapacitet forventer vi, at vi vil være konkurrencedygtige og således realisere en tilfredsstillende indtjening fremover.
Kapaciteten i Thyborøn vil blive tilpasset de forventede råvaremængder således, at vi fortsat kan aftage leverancerne fra vores faste leverandører.

Reduktionen vil omfatte både medarbejdere i produktionen og administrationen i Thyborøn og Esbjerg.

Virksomheden kommer ud af 2021 med et negativt resultat, hvilket vil blive offentliggjort efter generalforsamlingen 26. april.

Formand for Grenaa Fiskeriforening: – Hvad er grunden til, at der ikke er fisk i de indre farvande?

I Grenaa Fiskeriforening mener formanden ikke, at man kan give trawlfiskerne skylden for at fiskene er forsvundet i de indre farvande

Formand for Grenaa Fiskeriforening: – Hvad er grunden til, at der ikke er fisk i de indre farvande?

I Grenaa Fiskeriforening mener formanden ikke, at man kan give trawlfiskerne skylden for at fiskene...