TripleNine nødsaget til nedskæringer

Omstændighederne gør, at TripleNine må tilrette kapaciteten og nedlægge arbejdspladser
af Claus Kirkegaard
25 mar 2022

Reducerede kvoter og dermed højere priser på råvarerne har gennem længere tid været det, som fiskemels- og fiskeoliefabrikken TripleNine har oplevet.

Og med en situation, der ikke ser ud til at ændre sig i nær fremtid, er virksomheden nu nødsaget til at tilpasse kapaciteten, og man forventer, at der skal nedlægges omkring 35 stillinger i Danmark. Det oplyser virksomheden i en pressemeddelelse.

- Det er besluttet, at en væsentlig del af kapaciteten på fabrikken i Thyborøn nedlægges i løbet af de kommende måneder, og der foretages yderligere tilpasninger i den resterende del af den danske organisation, siger Group CEO Jes Bjerregaard og fortsætter:

- Med denne tilpasning af kapaciteten både, hvad angår medarbejdere og produktionskapacitet forventer vi, at vi vil være konkurrencedygtige og således realisere en tilfredsstillende indtjening fremover.
Kapaciteten i Thyborøn vil blive tilpasset de forventede råvaremængder således, at vi fortsat kan aftage leverancerne fra vores faste leverandører.

Reduktionen vil omfatte både medarbejdere i produktionen og administrationen i Thyborøn og Esbjerg.

Virksomheden kommer ud af 2021 med et negativt resultat, hvilket vil blive offentliggjort efter generalforsamlingen 26. april.

Flere Nyheder