Vinder tiende år i træk

Jesper Knudsen fra Grindsted er Danmarks ubestridt bedste østersåbner
af Line Dalgaard Jensen
17 okt 2022

Foto: Jesper Rais 

Et kæmpe stående øredøvende bifald var det, der mødte kokken Jesper Knudsen, da han lørdag vandt de officielle Danmarksmesterskaber i Østersåbning ved Østers- & Muslingepremieren, der fandt sted denne weekend i Nykøbing Mors.

Jesper Knudsen er Danmarks ubestridt bedste østersåbner – når man lægger alle faktorer som tid, præsentation og kvalitet i åbningen af de 30 østers på sammen.

- jahhhhhhhhhh……. Shit hvor vildt. Indledende runde var mega tæt. Men med en åbningstid på 2,18 min. i finalen var den hjemme, lød det fra en lykkelig Jesper Knudsen, da sejren var i hus.

Han vandt foran Nick Schøler fra Silkeborg og Henrik Axelsen fra Aarhus og med lokale Palle Nielsen på fjerdepladsen.

- Konkurrencen var tæt på tiderne i de to indledende heat samt i finalen. Det var et brag en en konkurrence, og vi glæder allerede til at se de fire deltagere igen sammen med alle andre prominente danske østersåbnere, siger Event Producent Christian Kjeldsen.

Østers- & Muslingepremieren er en weekends festligholdelse af starten på østers- & muslingefiskeriet i Limfjorden og er arrangeret af Foreningen Skaldyrshovedstaden, der blandt andet har Muslingeerhvervet, Morsø Kommune og Kokkeforeningen Danmark som medlemmer.

Flere Nyheder