Konference: Fremtidens fremdrivning inden for skibsfart

Danske Maritime inviterer til konference i Fællessalen på Christiansborg 16. Marts 2023 kl. 12.30 – 17.30

Ammoniak, metanol eller el.

Fiskeriet og hele den maritime sektor står i en brydningstid, som kalder på alternative brændstoffer. Men hvilke løsninger, der fremover bliver de gængse, er i disse år en stor udfordring at vurdere – ikke mindst i relation til nye investeringer.

Derfor afholder Danske Maritime og The Maritime Energy Transition project (MAREN) en forårskonference på Christiansborg. Det er 16. marts kl. 12.30-17.30

Tilmeldingsfrist senest 8. marts 2023  – tilmelding og program via dette link. Det er gratis at deltage, men der vil blive opkrævet et no show fee på 500 kr.

Her vil repræsentanter fra den danske maritime industri gennemgå den aktuelle status på fremtidige fremdrivningsformer sat i forhold til såvel større som mindre skibstyper samt typen af sejlads.

På konferencen belyses de kommende lovgivningsmæssige krav, sikkerhedsmæssige aspekter og myndighedsgodkendelser samt den nødvendige energiinfrastruktur i ind- og udland, fremtidige klassegodkendelser og den grønne omstilling fra et kundeperspektiv gennem den internationale søfartsorganisations BIMCO’s vurdering.

Målgruppen er hele den maritime branche inkl. fiskeriet, indehavere af offentligt ejede fartøjer i stat og kommuner samt medlemmer af Folketinget. For også mange danske skibe er af ældre dato og bør udskiftes, men en stor investering kræver viden om såvel muligheder som udfordringer, hvilket denne konference kan bidrage til.

Formand for Grenaa Fiskeriforening: – Hvad er grunden til, at der ikke er fisk i de indre farvande?

I Grenaa Fiskeriforening mener formanden ikke, at man kan give trawlfiskerne skylden for at fiskene er forsvundet i de indre farvande

Formand for Grenaa Fiskeriforening: – Hvad er grunden til, at der ikke er fisk i de indre farvande?

I Grenaa Fiskeriforening mener formanden ikke, at man kan give trawlfiskerne skylden for at fiskene...