Skagen Havn leverer det bedste årsregnskab i historien

Skagen Havn har gennem fremgang på alle forretningsområder sikret sig et flot resultat for 2022
af Line Dalgaard Jensen
09 mar 2023

Et højt aktivitetsniveau gennem 2022 betyder, at regnskabet for 2022 bliver det bedste nogensinde for Skagen Havn. Den samlede omsætning blev på 78.6 mio. kroner og resultatet lander på 26.8 mio. kroner, oplyser havnen.

- Jeg er rigtig stolt af det resultat, vi leverer, og det er meget positivt, at det gennem fremgang på alle forretningsområder har været muligt at udvikle forretningen, siger direktør Willy Bent Hansen.

Skagen Havn har gennem de senere år investeret betydelige summer i infrastruktur og faciliteter, og det har derfor også været nødvendigt, at forretningen skulle udvikle sig positivt.

- Med de strategiske investeringer i infrastruktur der er med til at fremtidssikre havnen, er der yderligere fokus på forretningsudvikling og udvikling af organisationen. Netop det har længe været nogle af bestyrelsens og ledelsens fokusområder, og det er meget positivt at havnen med årsregnskabet dokumenterer øget vækst og forretningsudvikling. Behovet for at sikre udvikling og god likviditet vil også fremover være særdeles væsentlig og en opgave som bestyrelsen vil have opmærksomhed rettet imod, siger bestyrelsesleder for Skagen Havn, Niels Arnold Lund udtaler.

2023 ser også ud til at blive et travlt år på Skagen Havn, hvor der ses frem til yderligere dialoger omkring vækst og udvikling med samarbejdspartnere og kunder.  

Læs mere om:

Flere Nyheder