A. Espersen på Bornholm åbner igen

Fiskefabrikken A. Espersen kan efter en længere nedlukning på grund af corona-krisen nu se frem mod 9. juni, hvor fabrikken åbner igen
af Claus Kirkegaard
26 maj 2020

Espersens fiskefabrik i Hasle har været lukket ned siden midten af marts. Men efter en lang nedlukning på grund af corona-krisen, åbner fabrikken nu igen den 9. juni, skriver netmediet Fødevarewatch.

Fiskefabrikken på Bornholm, der har omkring 40 medarbejdere, producerer fiskeprodukter til McDonalds restauranter i hele Europa. Og her er der nu igen kommet gang i ordrebøgerne, hvilket glæder direktør Klaus B. Nielsen.

Vi er positive overfor den begyndende efterspørgsel. De sidste 2,5 måned har vi lært, at omstændighederne kan ændre sig hurtigt, og vi følger situationen meget tæt. Lige nu er vi rigtig glade for, at fabrikken igen skal producere, og vi er optimistiske for resten af 2020, siger Klaus B. Nielsen ifølge Fødevarewatch.

Fabrikkens ansatte har været hjemsendt hjem med fuld løn siden midten af marts. Under nedlukningen har ledelsen gennemført flere vedligeholdsopgaver af faciliteterne, og man har indledt arbejdet med at gøre fabrikken klar til genåbning.

Læs mere om:

Flere Nyheder