Bent Bro bliver ny konsulent for Fiskeriskolen

Fiskeriskolen har ansat Bent Bro som ny konsulent
af Line Dalgaard Jensen
01 jul 2020

Fiskeriskolens nye konsulent for efteruddannelse og udvikling af kompetencecentret til det blå Danmark, Bent Bro, er uddannet revisor og han har arbejdet med fiskeriet og det blå erhverv i 40 år.

Han har de seneste 35 år været konsulent hos fiskeriforeningen i Thyborøn.

- Bent Bro er en stærk stemme i fiskeriet. Han har haft sit daglige virke i fiskeriet, men han har desuden stor kendskab til livet i de danske havne og det blå Danmark i det hele taget. Bent har gennem flere år undervist elever på uddannelsen. Vi gælder os til at byde Bent velkommen, siger forstander på Fiskeriskolen Claus H. Hansen om ansættelsen.

Og Bent Bro glæder sig til at komme i arbejdstøjet: 

- Jeg glæder mig til som konsulent at bidrage til at fastholde og udvikle Fiskeriskolen som uddannelses- og kompetencecenter for fiskeriet og det blå Danmark. Den gode uddannelse og efteruddannelse er for mig den, der følger med tiden og udvikler sig i forhold til kravene fra de forskellige erhverv. Jeg er optaget af uddannelse og at vi kan sikre generationsskifte i fiskeriet. Udvikling og innovation er klart nødvendigt, når vi skal fastholde Danmarks position som førende fiskerination, siger den nye konsulent.

Bent Bro har i 35 år arbejdet med og for fiskerne i Thyborøn Havns Fiskeriforening og det fortsætter han nu med på Fiskeriskolen, for alle fiskere i Danmark. Siden 1981 har Bent Bro også været medlem af Tørfisk, hvor han synger og spiller guitar.

Bent starter den 1. august på Fiskeriskolen.

Læs mere om:

Flere Nyheder