Få en online lægekonsultation via din sundhedsordning

Som fisker har du mulighed for online lægekonsultation
10 nov 2020

Som en del af fiskernes sundhedsordning i PensionDanmark kan du nu – via video – tale med en læge. Også om aftenen og i weekenden

Videosamtalen foregår via PensionDanmarks app (”Din Pension”), så man skal enten bruge sin mobil eller en tablet. Online læge har åbent alle hverdage kl. 8-21, mens der i weekenden og på helligdage er åbent kl. 9-17. Online læge er derfor et godt supplement til egen læge.

Man kan fx bruge online læge, hvis man ikke kan finde tid til at besøge sin egen læge – eller hvis man ikke kan nå det inden for sin egen læges åbningstid.

Hvad kan lægen hjælpe med?
Lægerne kan hjælpe med de fleste ting, som egen læge hjælper med. De kan udskrive recepter, svare på spørgsmål om helbred og sygdomme og sende en videre til undersøgelse. Har du børn, der endnu ikke er fyldt 15 år, kan de også få hjælp.

Ved spørgsmål til online læge eller sundhedsordningen er man velkommen til at ringe til PensionDanmarks sundhedsrådgivning på 7012 1335 alle hverdage kl. 8-21. Du kan også læse mere om mulighederne i din sundhedsordning på pension.dk eller på PensionDanmarks app.

Flere Nyheder