Fiskeriskolen aflyser Blå Bevis

Normalt er det en minister, der overrækker eleverne på Fiskeriskolen Blå Bevis. Men i år tilfalder den store ære posten
af Helle Kristensen
28 okt 2020

Der bliver ingen fællessang eller ministerdeltagelse, når Fiskeriskolen i år uddeler Blå Bevis til de nyuddannede fiskere. Fiskeriskolen har efter mange overvejelser valgt helt at aflyse den årlige begivenhed Blå Bevis. 

- Der skal ikke herske nogen tvivl om, at det har været en tung beslutning at træffe, for det er et årligt højdepunkt for os på skolen, når vi sammen med samarbejdspartnere, venner og familie kan fejre de nyudklækkede fiskere, lyder det fra konsulent Bent Bro.  

Beslutningen om helt at aflyse arrangementet, frem for at udskyde det, er truffet med udgangspunkt i den usikkerhed, der hersker omkring corona-situationen lige nu. 

- Vi ved simpelthen ikke, hvornår situationen bliver normal igen, eller hvornår det igen bliver muligt at samles i større forsamlinger, og som følge deraf har vi valgt helt at aflyse. Vi er nødt til at forholde os til tingene, som de ser ud nu, siger Bent Bro.  

De gaver, som der ellers er tradition for at uddele under arrangementet, bliver i stedet opbevaret på skolen, hvor eleverne selv kan hente dem efter aftale. Det Blå Bevis bliver derimod sendt til eleverne med posten:  

- Vi plejer at få en minister til at overrække beviserne, men i år tilfalder den ære posten, lyder det tørt fra Bent Bro, der ikke lægger skjul på, at hele skolen havde set frem til at hylde eleverne.  

Flere Nyheder